top of page
Søg
  • JE

Få et stykke af Duborg-Skolen med hjem - designmøbler til salg 1.12.


Alle mennesker har minder, der kan udløse et helt kosmos af følelser og åbne døren til en svunden fortid. Især de erindringer, der ikke kan sættes ord på, sidder i kroppen og tager os tilbage i tiden på et splitsekund: En duft, en lyd, en smag, og vi husker børnehaven, skolegården eller farmors have.På samme måde vil mange af os, der har gået på Duborg-Skolen i de seneste årtier, have et minde boende i rygge og bagdele, om hvordan det var at sidde i kantinen et dejligt, langt spisefrikvarter lidt over kl. 11: omkring de runde borde, omgivet af klassekammerater, venner og kærester, med bagdelen mageligt plantet i de orange "Myren"-stole. Den lette fjedren i ryglænet, hoppende skrab af gummidupper hen over flisegulvet, metalliske smæld, når stolebenene bankede ind i hinanden under bordet. Læg dertil smagen af Capri Sonne, æggemadder og kvarte liter sødmælk, og du har ingredienserne til et stk. ubekymret skolehverdag på Duborg Banke en gang i løbet af de sidste 40 år.


Tiderne skifter, og efter ombygningen er kantinen og fællesarealet blevet udstyret med nye sæt funktionelle og lækre møbler, så du nu har lejlighed til at købe dit helt eget sæt af de gamle Duborg-møbler at forkæle din bagdel med til hjemmebrug. Du kan således gøre et røverkøb og få et sæt ægte Arne Jacobsen-stole (model "Myren") i orange speciallakering (fås ikke andre steder!), et af de karakteristiske røde skabe fra nybygningen eller prøvesalens stabile borde med hjem.


Det er dansk design med masser af Duborg-historie i sig - møblerne er blevet brugt i årtier og har oparbejdet en patina, der vidner om generationer af Duborg-elevers glade gang på stedet.


Der er ligeledes 140 stiklinger af vinplanten, der vokser op ad bygningen, til salg, for alle, der vil have en flig af Duborg-Skolens skolegårds-atmosfære med hjem til egen have.


Kom til adventsfesten den 1.12. og gør et kup - pengene fra salget går til renoveringen af den røde plads, så den igen kan blive et åndehul af motion og frisk luft for vores elever i frikvarter og fritimer.


Priserne for herlighederne kan du se her:

Stole: 4 for 100 euro. Max 8 stole pr. familie

Lamper udendørs ph: 50 euro

Lamper indendørs ph: 50 euro

Røde skabe med glaslåger: 20 euro

Små skabe: 10 euro

Reol: 10 euro

Landkort: 40 euro

Stiklinger ”vinplante”: 10 euro
Comments


bottom of page