top of page
Søg
  • JE

Karrieredrømme på Duborg-SkolenEt relativt nyt fag på skolen er karrielæring. I samarbejde med studievejlederne og eksterne partnere prøver underviserne her at give eleverne en fornemmelse for, hvilke veje en studentereksamen fra Duborg-Skolen kan tage dem. Både ud fra et teoretisk standpunkt og i mødet med virksomheder fra den virkelige verden udvikler eleverne en forståelse af de mål og krav, der gælder de forskellige steder på arbejdsmarkedet.

I den forbindelse havde karrielærer Søren Knudsen inviteret markante virksomheder fra lokalområdet til en temadag på skolen den 31.5.: Tyskrevision, Danfoss, Tricolore, Sønderjyllands Revision og Fleggaard Group.

"Praksisdimensionen er helt essentiel i et fag som karrielæring, og samtidig er det også interessant for virksomheder at beholde følingen med kommende potentiel arbejdskraft. Vores elever er ikke mindst interessante på grund af de interkulturelle kompetencer, de medbringer, så det var en rigtig frugtbar dag for alle parter" udtaler en tilfreds Søren Knudsen.

Virksomhedsdagen gav desuden inspiration til elevernes praktikforløb i 12. årg. og skal, i et bredere perspektiv, ses som en brobygning mellem gymnasiet og videre uddannelsesforløb/karriere efter studentereksamen.


Comments


bottom of page