top of page
Søg
  • JE

Lyspiger på forårsturMange af os reagerer allergisk, når pebernødder, chokoladejulemænd og slavegløgg dukker op i supermarkederne en gang sidst i september, næsten inden vi har smidt shorts og solbriller og drukket den sidste hindbærgin. Men for at være fair, så ved vi også, at der kun findes en eneste grund til, at butikkerne gør, som de gør: Fordi det er sådan, vi vil have det!

Julen er dejlig, og vi kan i virkeligheden ikke få nok af den.


En af de smukkeste ting ved julen er Duborg-Skolens lyspiger, og de er allerede i fuldt sving - både i forhold til at øve sig og holde sangstemmerne ved lige, men også med hensyn til at dyrke det sociale sammenhold i en trup, hvis mission det er at sprede lykke ud over hele Sydslesvig i december måned.


Det nød de gode mennesker i Grænseforeningen godt af, da lyspigerne optrådte på deres hovedsendemandsmøde i Vingsted 14. maj. Det blev en god oplevelse med masser af sang, latter og hygge på havnen, så det tegner igen til at blive en forrygende sæson. Kom og vær med, hvis du har lyst - musiklærer Ruth Maschmann fortæller dig gerne, hvad det kræver.

Comments


bottom of page