top of page
Søg
  • JE

Lyspiger trykker på juleknappen


Vinteren er sansernes tid. Når kulden kommer krybende, og mørket tager til, tager hulebyggerinstinktet over i os, og vi putter os med varme tæpper, stearinlys og juleknas, mens vi venter på, at dagen vinder over natten igen. Lige præcis i denne tid må tingene gerne være, som de altid har været, og vi hygger, når lyde, lugte og smage tager os tilbage i tiden og vækker følelser og minder, der har været pakket ned og stuvet af vejen det meste af året.

En af de ting, der temmelig sikkert tænder for juleblusset hos de fleste, er Duborg-Skolens lyspiger. Ud over Sydslesvigs grænser er de kendte som træfsikre leverandører af ægte, hjemmebagt julestemning, når de trestemmigt fremfører de klassiske julesange, så det står om dem som en glorie af vellyd.

I år startede lyspige-sæsonen den 24.11. med en smuk optræden på Dansk Centralbibliotek, og dagen efter tog truppen til Lübeck, hvor de bl.a. optrådte i rådhusarkaderne, hvor lokale og turister flokkedes om dem for at varme sig lidt på den ægte danske julestemning her op til den 1. søndag i advent.

Du kan f.eks. komme til at opleve lyspigerne til Duborg-Skolens adventsfest den 1.12. kl. 17 - alle er meget velkomne!Comments


bottom of page