top of page
Søg
  • JE

Så kom proppen af: huepåsættelse i skolegården


Fredag den 17/6 var en dag, alle havde set frem til: forældre, lærere og selvfølgelig de 107 forventningsfulde elever i 13. årg., der kl. 15 fik sat deres huer på hovedet af rektor Heino Aggedam og dermed officielt kan kalde sig Duborg-studenter. Deres gymnasietid har været utypisk på mange måder, med online-undervisning, nedlukninger og restriktioner på alt, hvad der er sjovt, men det så ud til at være glemt fredag eftermiddag, hvor der til lyden af champagnepropper, konfettikanoner og bragende musik under både smil og tårer blev givet gruppekram til højre og venstre. Stemningen var festlig, og studenternes familier og venner - mange af dem selv gamle Duborg-studenter - fyldte hele skolegården.

Forsamlingen blev varmet op af vicerektor John Læsøe, der underholdt med lidt munter statistik omkring karakterer og brugen af SkoleIntra - begge dele til forsamlingens store jubel. Der er opnået flotte resultater, som der blev klappet behørigt af, før rektor skred til handling og behattede hver og en af studenterne med symbolet på 13 års succesfuld skolegang.

Traditionen tro gik det derefter ned til Generalkonsulatet, hvor der blev taget imod med et lille glas og en tale ved generalkonsul Kim Andersen, før studenterne gik over til den våde del af eftermiddagen, med bad i Neptun-springvandet og havnebassinet samt lune håndbajere på dåse.

Studenterne kan nu se frem til en uges fest og ballade, før vi siger endeligt farvel ved dimissionen og studenterballet den 24.

Comments


bottom of page