top of page
Søg
  • JE

Skolefest og forældremøde - hygge på alle planer


Fredag den 6.10. havde skolen inviteret 11. årgangs forældre til forældremøde, og samtidig var der skolefest for hele 11.-13. årg.


Over 120 forældre valgte at tage imod invitationen, og de kunne efter en kort velkomst med diverse informationer om stedet gå op i klasserne sammen med deres børns lærere, hvor den stod på smagsprøver fra fagene og en fin snak om stort og småt i skole- og klasseregi.


Til sidst samledes alle forældre og lærere til en kop kaffe i fællesarealet, hvor snakken gik lystigt, og hvor mange fik lejlighed til at hilse på gamle og nye bekendte, der nu lige pludselig havde det til fælles, at de var forældre til børn på mindretallets grand old lady - for mange tilmed deres egen tidligere skole med tilhørende bagage af minder og bekendtskaber, der nu blev genopfrisket med møder på kryds og tværs af klassegrupperne.


Imens festede eleverne på livet løs, og med over 220 deltagere var der godt fyldt op på dansegulvet i boldspilsalen, hvor elevernes festudvalg havde gjort klar med pynt, drikkevarer og dunk fra højtalerne for fuld udblæsning.
Comentarios


bottom of page