top of page
Søg
  • JE

(Sno-)brød og spil: 11. årgang på hyttetur
Den ene og anden elev i 7. og 11. årgang kan godt virke en smule forskræmt, når man ser dem liste ind på deres nye skole første gang i det nye skoleår. Ny skole, nye kammerater, nye bygninger, som man skal lære at kende – det kan godt virke som en mundfuld, hvis man f.eks. kommer fra et lille sted på landet. Af den grund gør vi som skole en stor indsats for at tage rigtig godt imod vores nye elever, så de hurtigt føler sig hjemme hos os.

Allerede under brobygningen giver vi kommende elever mulighed for under trygge rammer at få indblik i livet som Duborg-elev, og efter skolestarten står der en hel hær parat til at få de nye elever til at føle sig tilpas: ledelsen, lærerne samt ældre elever løfter opgaven i fællesskab – sidstnævnte f.eks. i form af elevambassadørerne, som viser rundt på skolen, og studiepiloterne, som hjælper de nye i gang med at finde sunde rutiner i en skolehverdag.

Et fast tilbagevendende arrangement er 11.-klassernes hyttetur til Spejdergården i Tydal, hvor der under afslappede former er tid til at komme hinanden ved med naturoplevelser, fælles madlavning og hyggelige aktiviteter, der danner grobund for det fællesskab, Duborg-Skolen er kendt for. Her er plads til alle, og vi vil hinanden – det er den oplevelse, eleverne kommer hjem med og bygger videre på efter et par hyggelige dage i Trenedalen.
Comments


bottom of page